Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på spett med grillad vattenmelon och jordgubbar med mangoglass. Gör ren grillgallret ordentligt och använd eftervärmen till att grilla melon och upptäck en ny härlig smak.
Skär melonen i 3 cm tjocka skivor och skär bort skalet. Pensla med lite olja.
Grilla melonen över het grill 3–4 min på varje sida. Låt svalna.
Skölj limen i ljummet vatten och riv skalet. Blanda skal och hackad mynta.
Skär melonen i kuber, ca 3 x 3 cm. Varva melon, myntablad och jordgubbar på spett och strö över lime- och myntaströsslet.
Mangoglass: Skölj limen i ljummet vatten och riv skalet. Lägg den frysta mangon med yoghurt och limeskal i en matberedare. Mixa till en slät glass.
Servera glassen genast till spetten.