Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kotlettkött är tacksamt att marinera och grilla på spett.
Snitta i fettkanten på köttet. skär köttet längs med kotlettraden i 2 centimeter tjocka stavar. Blanda citronskal, rosmarin, soja, olja och ketchup i en plastpåse. Lägg i köttet och gnid runt marinaden. Låt köttet marinera, cirka 1 timme.
Trä upp två bitar kött på varje grillspett. salta och peppra. Grilla över glöd eller under grillelement i ugnen, 250 grader, cirka 6–8 minuter totalt. Vänd spetten under tiden. servera med citronklyfta, grekisk sallad och yoghurt.
Recept från Mitt kök