Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Spenatsoppa med ägghalva

Spenatsoppa med ägghalva
Spenatsoppa med ägghalva
Spenatsoppa med ägghalva

Ingredienser

  • 600 gbladspenat- fryst
  • 1 lhönsbuljong
  • 1 mskolivolja
  • 1 tskcitronsaft
  • 1 tskingefära- torkad
  • 2 dlgrädde
  • muskot
  • vitpeppar
  • 4ägg- kokta

Gör så här

  1. Tina spenaten. Koka den i 10 minuter tillsammans med buljong, olja, citronsaft och ingefära.

  2. Mixa soppan slät. Tillsätt grädde och koka upp igen.

  3. Krydda med muskot och vitpeppar. Servera med ägghalvor.

Vad tyckte du om receptet?