Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Spenatsallad med rostade mandlar

Krispig sallad av spenat, strimlade sockerärter, hyvlade rädisor och rostade mandlar.

Spenatsallad med rostade mandlar
Spenatsallad med rostade mandlar
Spenatsallad med rostade mandlar
Foto: Wolgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 200 gsockerärter
  • 150 grädisor
  • 100 gbabyspenat- färsk
  • 70 gmâchesallad
  • 0,5 dlsalta mandlar- rostade

Dressing

  • 1 mskhonung
  • 2 mskrödvinsvinäger
  • 1 krmsalt
  • 3 mskolivolja

Gör så här

  1. Dressing: Rör ut honungen i vinägern. Tillsätt salt och vispa ner oljan  i en tunn stråle.

  2. Ansa och strimla sockerärterna. Ansa och skiva rädisorna. Blanda spenat, sallad och sockerärter och strö på mandlar och rädisor. Häll över dressingen strax före servering.

Vad tyckte du om receptet?