Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Föredrar du räkor med sting, blanda ner en finhackad röd chili i marinaden.
Skala räkorna. Skala och riv vitlöksklyftan på rivjärn. Blanda vitlök, ingefära, lime, soja och olja. Tillsätt räkorna och låt dem stå kallt ca 1 timme.
Rosta sesamfröna i torr, het stekpanna tills de fått fin färg. Ta upp och låt kallna.
Finstrimla spenaten. Ansa och finstrimla sockerärter och salladslök. Ansa och skiva rädisorna. Skär skivorna i tunna strimlor. Blanda grönsakerna.
Fördela grönsakerna på tallrikar och toppa med räkor och marinad. Strö över sesamfrön och garnera med limeklyftor. Ca 130 kcal per portion, 5,5 g fett, 16 g protein, 3,5 g kolhydrater