Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Spenatsallad

SpenatsalladSpenatsalladSpenatsallad

Ingredienser

  • 1lök- finhackad, gul
  • 3 msksmör
  • 3 mskvetemjöl
  • 8 dlvatten
  • 2 tärningarhönsbuljong
  • 1 pktspenat- fryst, hackad
  • 165 mlkokosmjölk
  • 125 gkrabbmixpinnar- 1 förpackning

Gör så här

  1. Finhacka löken med kniv eller med lökhackare.

  2. Smält smör i en kastrull och lägg i den hackade löken. Låt den steka på medelgod värme så att den blir liksom genomskinlig. Rör om hela tiden. Det tar ca 2 min.

  3. Blanda ner vetemjöl och rör om ordentligt. Häll på vatten och lägg i buljongtärningarna. Koka upp och tillsätt spenaten. Låt soppan koka ca 3 min.

  4. Blanda ner kokosmjölken och låt soppan bli varm.

  5. Skär krabbmixpinnar i bitar. Servera soppan i skålar och lägg några bitar krabbmixpinnar i varje portion.

Vad tyckte du om receptet?