Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på spenatgazpacho med räkor, bröd och hemlagad färskost. Späda, fina spenatblad innehåller denna våriga gazpacho.
Ansa och skölj spenaten noga.
Koka upp vatten i en stor kastrull. Förväll spenaten ca 1 minut, spola dem i kallt vatten och krama ut all vätska.
Grovhacka spenaten. Skala och grovhacka gurkan. Ansa och skär salladslöken i bitar. Kärna ur och finhacka chilin.
Lägg alla ingredienser i mixerkanna eller matberedare. Mixa soppan slät och fin.
Kyl soppan så att den är riktigt kall till servering. Skala räkorna och servera dem till soppan tillsammans med bröd.