Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: Allt om Mat Vego ❤️
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 21g
Protein: 19g
Kolhydrater: 51g
Recept på spenat- och ricottapizza. New York-inspirerad pizza med fräst spenat och krämig ricottaost på en lite tjockare botten.
Sätt ugnen på 250°. Rulla ut pizzadegen till en rektangel, ca 30 x 40 cm. Bre på tomatsåsen.
Skala och skiva vitlöken tunt och fräs den i 1 msk olja 2-3 min utan att den får färg. Tillsätt spenat och flingsalt. Vänd runt spenaten hastigt och låt svalna.
Fräs löken i 1 msk olja tills den blir genomskinlig och glansig.
Fördela spenat, lök och ricottaost jämnt över pizzan. Strö över riven ost. Grädda pizzan i nedre delen av ugnen ca 15 min. Strö eventuellt över lite extra flingsalt.
Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: Allt om Mat Vego ❤️