Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Spenat- och örtsås

Vackert grön sås med hackad spenat och färska örter är gott till den inkokta laxen.

Spenat- och örtsås
Spenat- och örtsås
Spenat- och örtsås

Ingredienser

  • 400 gspenat- djupfryst, hackad
  • 1,5 dlmajonnäs
  • 3 dlgräddfil
  • 1 tskcitronsaft
  • 3 mskörtkryddor- t ex dill, gräslök, bladpersilja hackade, färska
  • 2 krmsalt
  • 1 krmvitpeppar

Gör så här

  1. Tina spenaten och pressa ur vattnet. Rör ihop spenat, majonnäs, gräddfil och citronsaft. Blanda ner örtkryddor och smaka av med salt och peppar.

Vad tyckte du om receptet?