Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Spenat och fetaost utgör en fantastisk kombination! Här möts de båda ingredienserna i smörstekta LCHF-biffar.
Hacka babyspenaten. Lägg hacket i en skål och blanda ner alla övriga ingredienser till biffarna.
Forma till åtta biffar och stek dem i smör. Om man vill kan man panera; vända biffarna i lite mandelmjöl innan de steks.
Lägg upp sallad och spenatblad på ett fat. Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå de gröna bladen.
Hacka löken och strö dem över tomaterna. Lägg på biffarna.
Rör ihop smetana, vitlök, salt och vitpeppar. Servera till biffarna.
Recept från Mitt kök