Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: Allt om Mat Vego❤️
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Krispigt och fräscht! Ängssyra finns av märket Swegro men går bra att byta ut mot röd mangold.
Dressing: Skölj clementinerna i ljummet vatten. Riv det yttersta skalet och pressa ut 1/2 dl saft. Blanda clementinskal och -saft med senap och honung. Vispa ner oljan, lite i taget. Krydda med salt och peppar.
Skala clementinerna med kniv och skär i skivor. Peta ut kärnorna ur granatäpplet.
Lossa bladen från gemsalladen och halvera dem. Varva spenat, gemsallad, ängssyra, clementiner och granatäppelkärnor på ett fat. Servera med dressingen.
Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: Allt om Mat Vego❤️