Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 19g
Protein: 43g
Kolhydrater: 32g
Recept på spättarullar med wasabi och sojabönor. Wasabin påminner om pepparrot i smaken, vilket gör att den passar bra till bland annat fisk.
Skala och skär potatisen i ca 1 cm tjocka skivor. Ansa och strimla purjolöken. Lägg potatis och purjolök (spara lite till garnering) i en traktörpanna. Strö över 1 tsk salt och häll över grädden. Låt sjuda under lock ca 10 min.
Lägg ut spättafiléerna på en skärbräda. Strö över 1 tsk salt. Klicka färskosten på fisken och rulla ihop. Lägg fiskrullarna på potatisen och strö över 1 krm peppar. Sjud under lock ca 5 min. Strö över sojabönorna och sjud ytterligare ca 2 min.
Strö över den sparade purjolöken och servera.