Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lättkokt sparris utgör basen i denna läckra lunchsallad. Ägg, avokado och kokt kalkon mättar och gör gott i kroppen. Dijonsenapssåsen smakar ljuvligt till.
Koka sparrisen i lättsaltat vatten ett par minuter (skala sparrisen om de är kraftiga).
Lägg upp spenat i en skål eller på ett stort fat.
Dela sparrisen på mitten och lägg ovanpå spenaten.
Skala och dela äggen på mitten.
Lägg på ägghalvor och kalkonskivor.
Skala och kärna ur avokadon, skär den i klyftor och lägg upp på salladsfatet.
Huv rödlöken tunt och lägg på fatet.
Ringla över oljan och strö på örtsalt.
Dijonsenapssås
Blanda crème fraîche, senap och honung och ringla över. Garnera med persilja.
Tillbehör
Ringla 1 msk olivolja över rågbrödsskivorna. Rosta i 225 grader i cirka 3 minuter
Recept från Mitt kök