Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den här pizzan har en nordisk smaksättning med ostkräm och grön sparris. God som den är, men det passar också bra att toppa den färdiggrillade pizzan med parmaskinka eller skivad, kallrökt lax.
Blanda crème fraiche, honung och ost. Bryt av den nedre grova delen på sparrisstjälkarna.
Skiva sparrisen tunt på snedden.
Ta upp och knåda degen på mjölat bord. Forma den till fyra runda bollar och kavla ut till pizzor. Lägg över pizzorna på plåtar med bakplåtspapper.
Sätt ugnen på 250 grader.
Bred ostkrämen på pizzorna. Fördela sparrisen över. Droppa på olivolja. Dra några varv med pepparkvarnen och salta lätt.
Grädda i mitten av ugnen cirka 12 minuter. Strö på rucola.
Recept från Mitt kök