Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rostad sparris är en verklig delikatess som smakar härligt tillsammans med chips av parmaskinka och en hemgjord örtost.
Örtosten: Mixa alla ingredienser till en slät kräm. Smaka av med salt och peppar.
Parmachipsen: Sätt ugnen på 225 grader. Lägg skinkan på plåtar med bakplåtspapper.
Rosta i mitten av ugnen cirka 8 minuter. Låt kallna.
Bryt av den nedre grova delen på sparrisstjälkarna. Lägg sparrisen på en plåt med bakplåtspapper. Blanda med olivolja, salt och peppar. Stek i mitten av ugnen cirka 10 minuter. Låt svalna.
Lägg upp sparrisen på ett stort fat. Strö över ost och nötter. Lägg skinkchipsen vid sidan om och servera med örtosten.
Recept från Mitt kök