Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sparrisen är väl ändå vårprimören nummer ett? Här serverar vi den med en ljuvlig dill- och ostkräm.
Dill- och ostkräm: Mixa mandeln fint. Tillsätt ost och dill och mixa till ett smul. Lägg smulet i en skål och blanda i färskost och gräddfil. Rör samman till en kräm och krydda med salt och peppar.
Bryt av den nedersta biten på sparrisen. Lägg ner sparrisen i kokande vatten och koka ca 3 min. Låt sparrisen rinna av.
Lägg sparrisen på ett fat och ringla över oljan. Spritsa eller klicka krämen på sparrisen. Strö över mandelspån och dill och toppa med några gräslöksblommor.