Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på spagetti vego-bolognese. Supersnabbt, gott och enkelt! Cashewnötter kan bytas ut mot skalad sötmandel.
Skala och grovriv moroten.
Koka upp tomatsåsen i en stekpanna. Rör ner vegofärs, morot, vatten och soja. Sjud 5–7 min. Strö över oregano.
Nötsmul: Lägg nötterna i en mixerskål och mixa smuligt. Stek i en panna i olja tills det börjar få lite färg. Krydda med salt. Låt svalna.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Servera såsen med pasta, nötsmul och basilika.
Följ oss på Facebook! Allt om Mat och på Allt om Mat Vego ❤️