Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Spagetti med färsk tomatsås, parmesan och pesto

Gör en underbart enkel pasta med tomatsåsen. Vill du lyxa till det ytterligare kan du bryta över några bitar buffelmozzarella.

Spagetti med färsk tomatsås, parmesan och pestoSpagetti med färsk tomatsås, parmesan och pestoSpagetti med färsk tomatsås, parmesan och pesto
Spagetti med färsk tomatsås Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 350 gspagetti
  • 4 dltomatsås- färsk, se recept
  • 30 gparmesanost- riven
  • 4 mskpesto- gärna färsk

Gör så här

  1. Koka spagettin i saltat vatten tills det återstår ca 2 min av koktiden. Värm tomatsåsen i en stekpanna. Häll i spagettin och vänd ihop tills pastan kokat klart.

  2. Häll upp pastan på tallrikar. Strö över parmesan och lägg på en klick pesto.

Vad tyckte du om receptet?