Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En krämig brysselkålspasta är ett nytt sätt att använda brysselkålen på.
Dela brysselkålen och skär bort den lilla rotstocken. Skär kålen i skivor. Kärna ur och hacka chiliköttet. Skala och hacka vitlöken.
Fräs kål, chili, vitlök och chiliflakes i oljan utan att det tar färg, cirka 5 minuter. Blanda i vin, grädde och citronskal. Koka sakta utan lock cirka 5 minuter. Smaka av med salt.
Koka pastan enligt förpackningen i lättsaltat vatten. Spar lite kokvatten.
Tillsätt pastan och hälften av osten i såsen. Vänd runt så att pastan tar smak. Späd eventuellt med lite kokvatten. Servera med resten av osten.
Recept från Mitt kök