Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Spagetti carbonara - enklast och godast

Till den här rätten krävs en extra god olivolja och parmesanost med sting. Carbonara på det absolut enklaste och godaste viset.

Spagetti carbonara - enklast och godastSpagetti carbonara - enklast och godastSpagetti carbonara - enklast och godast
MARTIN SKREDSVIK

Ingredienser

  • 2 pktbacon
  • 4ägg
  • olivolja
  • 200 gparmesan
  • svartpeppar- grovmalen
  • spaghetti

Gör så här

  1. Stek baconet knaprigt och låt rinna av på ett hushållspapper.

  2. Knäck äggen försiktigt och separera gulan från vitan. Spara gärna en del av skalet till serveringen.

  3. Lägg upp nykokt spagetti i skålar.

  4. Ringla över olivolja, strö på lite flingsalt och grovmalen svartpeppar.

  5. Lägg på generöst med knaprigt bacon och toppa med en äggula.

  6. Avsluta med rikligt med grovriven parmesanost.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök