Recept: Christina Asplund
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på puttanesca, pastasås med kapris, chili och sardeller.
Koka upp rikligt med vatten och salt i en gryta. Lägg i spaghettin när du börjar med såsen. Koka enligt anvisningar på förpackningen. Låt pastan rinna av i durkslag. Spola den inte med vatten.
Skala och dela vitlöksklyftorna på längden och dela, kärna ur och finhacka chilin. Fräs vitlök och chili i en djup stekpanna med olivolja tills vitlöken får färg. Ta upp vitlöken med en gaffel. Tillsätt kapris, sardeller och oliver. Låt fräsa i 1 minut. Salta och peppra.
Tillsätt avrunnen pastan och låt det bli varmt. Servera meddelade cocktailtomater och flagad parmesan.
Recept: Christina Asplund
Recept från Mitt kök