Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En Medelhavsinspirerad potatissallad med fetaost smakar härligt tillsammans med grillade lammspett.
Putsa och skär köttet i cirka 2 x 2 centimeter stora bitar.
Blanda olivolja, citron, vitlök, oregano och dill. Vänd ner köttet och låt marinera minst 2 timmar.
Trä upp köttet på spett. Grilla runtom över glöd. Salta och peppra.
4 Gör salladen genom att tvätta potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Låt kallna. Dela potatisen i grova bitar.
Mixa mandel, vitlök, dill, citron, olivolja, salt och peppar.
Blanda potatis och dressing.
Kärna ur och strimla chilin. Vänd ner chili, fetaost och halverade tomater vid servering.
Recept från Mitt kök