Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
När råvarorna har högsta kvalitet kan man hålla det så här enkelt. Otroligt snabb förrätt med exklusiv känsla! Be att få älgytterfilén skivad i butiken.
Låt gräddfilen rinna av i kaffe-filter ca 1 timme. Låt eventuellt löjrommen rinna av i sil.
Tunnbrödssticks: Sätt ugnen på 150 grader. Skär tunnbröden i ca 2 cm breda remsor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och pensla med olja. Strö över salt och rosta bröden mitt i ugnen ca 10 min. Låt sticksen kallna på galler.
Smör: Vispa ihop smör och ost till ett fluffigt smör. Ställ kallt men ta fram i rumstemperatur en stund före servering.
Fördela den skivade filén på tallrikar. Spritsa eller klicka på gräddfil. Toppa med löjrom och garnera med salladsskott och olja. Servera med tunnbrödssticks och västerbottenssmör.