Sallad - till frukost, lunch och middag
Bjud in vännerna på brunch med en härlig sallad med melon, färska fikon, granatäpple och fetaost eller varför inte packa sallader i lunchlådan. Här hittar du massor av fler recept på trendiga sallader:
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sötsyrlig melonsallad med färska fikon, granatäpple och fetaost är en saftig och god sallad. Löken snabbpicklas i limesaften och får en mildare smak.
Skala löken och skär den i tunna skivor. Lägg den i en skål och häll över limesaften. Blanda ordentligt och ställ åt sidan.
Peta ut kärnorna ur granatäpplet. Skär vattenmelonen i bitar. Skär fikonen i klyftor. Grovhacka myntan.
Blanda vattenmelon, lök, fikon, mynta och rucola. Smula i fetaosten och blanda lätt.
Fördela salladen i portionsskålar. Toppa med granatäppelkärnor och pumpakärnor.
Ringla över olja och krydda med salt och peppar. Servera gärna tillsammans med surdegsbröd.
Bjud in vännerna på brunch med en härlig sallad med melon, färska fikon, granatäpple och fetaost eller varför inte packa sallader i lunchlådan. Här hittar du massor av fler recept på trendiga sallader: