Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Att steka fisk är något av det snabbaste och enklaste man kan göra.
Och innehållet i asiatiska flaskor ger fisken en oväntad smak.
1.Skär fisken i bitar. Hetta upp en stekpanna med olja. Stek fisken med skinnsidan ner i 2 min. Salta. Vänd fisken och stek ytterligare 1 minut. Ta upp fisken och håll den varm.
Skala och skiva rödlök och vitlök fint. Sänk värmen och stek löken i stekpannan efter fisken ca 2 min. Tillsätt sojasås, socker, limesaft och fisksås. Låt det koka ihop med löken. Häll lökblandningen över fisken och servera med babyspenat och ris. Ca 430 kcal/portion varav ca 7 g fett ca 59 g kolhydrater ca 31 g protein