Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Här samlas massor av sköna smaker på samma fat! En god rödbetshummus passar utmärkt till läckra primörer. Servera med honungsbalsamico.
Sötpotatispommes: Tvätta, torka och skär potatisen i centimetertjocka strimlor.
Värm oljan till 160-170 grader och fritera lite i taget.
Vänd upp på ett bakplåtspapper och strö över salt.
Supersallad: Lägg upp salladen på ett fat, strimla rödkålen och blanda i. Lägg över resten av ingredienserna.
Rödbetshummus: Mixa alla ingredienser, smaka av med salt och peppar.
Honungsbalsamico: Rör ihop ingredienserna till dressingen.
Primörer: Servera primörerna som tillbehör.
Servering: Lägg upp sötpotatispommes, supersallad, primörer och rödbetshummus och servera med honungsbalsamico.
Recept från Mitt kök