Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 27g
Protein: 36g
Kolhydrater: 38g
Allt i ett, enkelt och rationellt. Lammfärsbollarna kokas direkt i squash- och tomatgrytan.
Hacka hälften av timjanen och blanda med färs, 1 1/2 tsk salt och 2 krm peppar. Forma färsen till runda bollar.
Ansa och skär squashen i kuber, ca 2 x 2 cm. Skala och finhacka lök och vitlök, fräs i olja i en gryta.
Tillsätt tomater, 1 1/2 tsk salt, 2 krm peppar och socker. Låt koka ca 5 min.
Lägg färsbollar och squash i grytan och låt koka utan lock ca 10 min.
Strö över resterande timjan och servera med bröd.