1. Färga 1⁄4 av marsipanen röd.



2. Rulla bitar av den vita och den röda marsipanen till längder och lägg dem lite omlott.



3. Platta till och rulla ihop längderna till en större längd.



4. Vrid den några varv runt sig själv. Vik längden dubbel.



5. Tvinna längden genom att dra den åt olika håll.



6. Rulla till en längd igen och upprepa proceduren.



7. Kavla ut marsipanen till ett band, 2–3 mm tjockt. Mät runt din tårta hur långt bandet behöver vara och mät höjden på tårtan för att veta hur brett bandet ska vara, det får gärna vara lite högre än tårtan.



8. Skär bandet med en kniv eller pizzaslicer och rulla ihop det.



9. Rulla ut marsipanbandet runt tårtan. Klipp av det vid skarven om det behövs. Tryck till försiktigt med händerna så att bandet fäster. Garnera tårtan med resten av de färska bären


