Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En härlig sommartallrik med inspiration från Italiens antipasto. Numera kan man hitta halloumi light med 12 % fett, som är läcker att grilla och servera till grönsaker. Några burkar linser och kronärtskockor kommer också väl till pass.
Hårdkoka äggen.
Grovhacka tomaten och strimla salladslöken. Blanda det med linserna eller bönorna.
Dela kronärtskockorna i halvor och strö över persiljan.
Blanda olja, vatten, salt, peppar och vitlök. Droppa det över lins- eller bönsalladen och kronärtskocka.
Skala och dela äggen. Lägg på kapris.
Kärna ur paprikorna och dela dem i stora bitar. Skär osten i skivor.
Grilla paprikan över glöd ca 5 minuter på varje sida. Grilla osten ca 2 minuter på varje sida. Servera allt i grupper på tallrikar.