Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Krispig och saftig sallad med melon och söta blåbär är gott till rökt fisk. Snabbkokta gryn vänds ner i currystekt lök och får massor av extra smak. En ny favorit är det svenska havreriset från Frebaco.
Koka grynen enligt anvisning på förpackningen. Häll av grynen och låt dem ånga av.
Skala och finhacka löken. Fräs lök och curry i 1 msk smör i en stekpanna ca 1 minut. Ta av -pannan från värmen och rör ner gryn och spenat. Lägg upp grynen på ett fat eller fördela dem på 4 tallrikar.
Dela fisken i bitar. Skala, kärna ur och skär melonen i bitar. Lägg fisk och melon på salladen. Strö på blåbär.
Blanda matyoghurt med srirachasås och honung. -Krydda med 1 krm salt. Servera dressingen till salladen.