Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sommarsallad med jordgubbar och ädelost passar utmärkt till lunch. Men den är också god som tillbehör till sommarens grillade kyckling, kryddiga korvar eller fläskkarré.
Dressing: Blanda alla ingredienser.
Skrubba potatisen. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Låt ånga av och skär den i grova bitar. Blanda den varma potatisen med hälften av dressingen.
Strimla och knaperstek bacon i en torr stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper.
Blanda potatis och sallad och lägg på ett fat. Krydda med salt och peppar.
Snoppa och skär jordgubbarna i fjärdedelar. Toppa salladen med jordgubbar, smulad ost och bacon. Ringla över resten av dressingen. Strö på pumpakärnor och servera.