Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sommarpaella

20 min. Smak och färg får paellan av kryddmixen seafood & fish som bland annat innehåller saffran, fänkål och dill.

SommarpaellaSommarpaellaSommarpaella
Foto: Ulf Svensson

Ingredienser

  • 3 dlris- långkornigt
  • 2 mskseafood & fish-krydda- (Santa Maria)
  • 500 gräkor- med skal
  • 1 burkkräftstjärtar- i lake (350 g)
  • 1 knippasalladslök
  • 1 pktbabyspenat- färsk (80 g)
  • 1,5 dlajvar relish- stark

Gör så här

  1. Koka riset med kryddan enligt förpackningens anvisning. Låt riset kallna.

  2. Skala räkorna och låt kräftstjärtarna rinna av. Skär salladslöken i tunna ringar. Blanda det kalla riset med räkor, kräftstjärtar, salladslök och spenat.

  3. Servera paellan med ajvar relish och bröd. Ca 485 kcal per portion: 4 g fett • 30 g protein • 80 g kolhydrater

Vad tyckte du om receptet?