Somennudlar
Somenudlar är tunna nudlar av vete som kan bytas ut mot risnudlar
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 20g
Protein: 21g
Kolhydrater: 72g
Smakrik och fräsch rätt på thaikryddad quornfärs, somenudlar och kålblandning. Att köpa färdigskuren kålblandning är en smart genväg och finns att hitta i grönsakskyldisken. Asiatisk fisksås finns i vegetarisk variant men kan vara lite klurig att hitta.
Marinad: Skala och riv ingefäran fint på rivjärn. Lägg i en skål och rör ner övriga ingredienser. Tillsätt 3 msk olja. Blanda i den frysta quornen.
Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Vispa upp äggen lätt med 1 krm salt. Stek i 1/2 msk olja i en stekpanna tills de fått krämig konsistens. Lägg på ett fat.
Stek färsen 3–4 min. Tillsätt kålmixen och låt steka med ca 2 min. Vänd ner ägg och nudlar och servera direkt.
Somennudlar
Somenudlar är tunna nudlar av vete som kan bytas ut mot risnudlar