Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En lyxig knäckesnitt med färskost, kallrökt lax, fikon och picklad lök. Om du inte hittar knäckesorten går det bra med annat knäckebröd att bryta i bitar.
Picklad lök: Rör ihop ättika, socker och vatten så att sockret löses upp. Skala och finstrimla löken. Blanda ner löken i lagen och låt stå i kylen i ca 6 tim.
Vispa färskost och grädde fluffigt. Lägg krämen i en spritspåse med tyll. Strimla grönkålen och blanda den med citronsaft. Låt stå i ca 5 min. Skär laxen i strimlor. Skär fikonen i klyftor.
Spritsa pepparrotskräm på knäckebröden. Toppa med lax, picklad lök, grönkål och fikonklyftor.