Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Snittar med julskinka och granatäpple

Snittar på julskinka passar fint till glöggen.

Snittar med julskinka och granatäppleSnittar med julskinka och granatäppleSnittar med julskinka och granatäpple
Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 3 stvörtbröd- skivor
  • smör- till stekning av bröden
  • 50 gjungfrusallad- eller rucolasallad, en ask
  • 6 stjulskinka- tunna skivor

Senapskräm

  • 3 mskgrovkornig senap
  • 1,5 mskmajonnäs
  • 12 tskapelsinskal- rivet

Till garnering

  • 1 stgranatäpple

Gör så här

  1. Börja med att halvera och gröpa ur granatäppelkärnorna, låt rinna av i ett durkslag.

  2. Gör senapskrämen: Blanda alla ingredienser i en skål. Smaka av och ställ in en stund i kyl.

  3. Skär varje skiva bröd i två trekantiga snittar. Hetta upp smör i en stekpanna och stek skivorna gyllene på båda sidor. Lägg upp snittarna på ett serveringsfat.

  4. Fördela sallad och skinkskivor på snittarna. Lägg på en klick senapskräm och garnera med granatäppelkärnorna.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök