Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kom ihåg att det är med sill som med pizza, man kan smaksätta den vid inläggning men också toppa den med något gott vid servering! Här gör vi en snabb krassesill där vi använder oss av färdig fransk löksill som bas och toppar den med lite extra smaksättare vid servering.
Häll av sillen och ta bort lök och annat från inläggningen.
Klipp krassen, spara lite till garnering. Hacka gräslöken. Mixa gräslök, krasse, yoghurt och senap med stavmixer till en krämig grön dressing. Krydda med salt och peppar. Blanda ner sillen i röran och låt stå i kylen i ca 2 dygn.
Lägg sillen på fat. Skala och smula sönder ägget. Skala och finhacka löken. Toppa sillen med ägg, lök och den sparade smörgåskrassen.