Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 19g
Protein: 43g
Kolhydrater: 54g
Festligt och lättlagat! Mild mjuk smak, som kan få sting med extra chili!
Skär köttet i ca 2 cm tjocka skivor. Stek dem i 1 msk smör i en stekpanna 3–4 min på varje sida. Kärna ur och strimla chilin. Lägg chilin i stekpannan och krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Tillsätt kokosmjölk och fond och låt puttra 3–5 min. Rör ut majsstärkelsen i lite kallt vatten och häll i skyn. Låt koka upp.
Strimla kålen grovt. Halvera tomaterna och grovhacka persiljan. Fräs kålen i 2 msk smör i en stekpanna ca 4 min. Tillsätt tomater och persilja. Pressa över vitlöken och krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen. Servera kokoskotletterna med kålsallad och couscous.
Tips: Rör gärna ner lite currypasta i såsen för mer smak.