Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Går det att baka en tårta på bara tio minuter? Javisst! Med färdiga marängbottnar går det snabbt att fixa en enkel men supergod tårta med hallon, choklad och vispgrädde. Perfekt till barnkalaset, helgfikat eller midsommar.
Media laddas
Värm upp 1/4 dl grädde i kastrull och blanda ner den hackade mjölkchokladen. Rör runt så att blandningen inte bränns vid. Ta bort från värmen när chokladen smält.
Bred ut chokladen över en marängbotten och låt svalna.
Vispa grädden fluffig och tillsätt hallonen och blanda.
Fördela hälften av hallongrädden över marängbotten med choklad. Lägg sedan över nästa botten och täck med resten av hallongrädden.
Toppa tårtan med färska bär och hackad choklad.
Recept från Mitt kök