Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Snabb pistaschglass

När nötmassan vänds ner lite slarvigt i glassen kommer nöt-smaken fram extra tydligt.

Snabb pistaschglassSnabb pistaschglassSnabb pistaschglass

Ingredienser

  • 0,5 lvaniljglass
  • 60 gpistaschnötter- skalade
  • 1 mskrapsolja
  • 1 mskhonung- flytande

Gör så här

  1. Låt glassen tina i kylen ca 20 min.

  2. Mixa nötterna och blanda med olja och honung till en nötpasta. Blanda nötmassan lite slarvigt med glassen.

  3. Ställ tillbaka den i frysen en stund innan den serveras. Strö över pistaschnötter.

Vad tyckte du om receptet?

PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!