Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Snabblagad mangoglass med kokos

Snabblagad mangoglass med kokos är ett mellanting mellan glass och sorbet som svalkar gott efter kryddig mat. Använd fryst mango, den skördas när den är perfekt mogen.

Snabblagad mangoglass med kokosSnabblagad mangoglass med kokosSnabblagad mangoglass med kokos
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 1 pktmango- fryst (250 g)
  • 2 msksirap- vit
  • 1 msklime- pressad

Garnering

  • kokosflakes- rostade
  • mynta

Gör så här

  1. Lägg mango, sirap och limesaft i en matberedare. Mixa slätt. Fördela glassen i glas. Toppa med kokosflakes och mynta. Servera genast.

Vad tyckte du om receptet?