Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Snabb chokladmousse med salt-karamelliserade hasselnötter är fluffigt och gott. Det blir lite mer nötbräck än vad som går åt men det är svårt att göra en mindre sats. Å andra sidan är det så gott så det går att äta som godis.
Vispa grädde, äggula, kakao och florsocker fluffigt med elvisp.Rör i romen. Fördela moussen i glas och ställ i kylen till servering.
Nötter: Grovhacka nötterna. Smält sockret i en stekpanna tills det är gyllenbrunt. Blanda i nötter, smör och salt och vänd snabbt runt så att allt blandas. Häll upp nötterna på ett bakplåtspapper och låt kallna.
Bryt nötbräcket i bitar och stick ner dem i moussen. Servera.