Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lite franska vibbar i den här grytan med kyckling, korv och bacon. Mustiga smaker i varje tugga!
Tärna kycklingen. Strimla baconen. Slanta chorizon. Dela stora champinjoner i mindre bitar. Finhacka löken.
Hetta upp olja tillsammans med timjan och rosmarin. Fräs kött, svamp och lök tills kycklingen är färdig och löken är mjuk. Låt pressad vitlök fräsa med mot slutet.
Häll ner tomaterna och bönorna och låt koka minst 5 minuter. Smaka av med salt och några rejäla drag med pepparkvarnen. Servera gärna cassouleten med rucolasallad och en bit gott bröd.
Recept från Mitt kök