Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Mumsiga bärpajer med vit choklad som läggs upp i portionsglas. Ett festligt och annorlunda sätt att servera din smulpaj på.
Sätt ugnen på 200 grader.
Skölj bären och låt dem rinna av i en sil. Blanda vinbären med potatismjöl och socker. Fördela i smorda portionsglas.
Mät upp vetemjöl, strösocker, bakpulver, citronskal i en bunke. Tillsätt smöret och nyp samman mjölblandningen med smöret till smulor. Blanda ner hackad vit choklad. Fördela över vinbären.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Garnera med mynta och zestat citronskal. Servera med vispad grädde.