Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Små söta portionspajer med smak av sommar. Servera med en kula vaniljglass på toppen.
Sätt ugnen på 225 grader. Smöra små ugnssäkra portionsformar. Skölj och skär rabarber och jordgubbar i tunna skivor. Blanda dem i en skål med potatismjöl och råströsocker. Fördela blandningen i pajformarna.
Lägg grynblandning, vetemjöl, mandelspån och råströsocker i en skål. Finfördela smöret med fingertopparna i blandningen, tills den smular sig. Strö smuldegen över fyllningen. Grädda pajerna i mitten av ugnen, cirka 15 minuter. Servera med kula vaniljglass och dekorera med en kvist mynta.
Recept från Mitt kök