Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Klassiska smörrebröd med rostbiff. Hemgjord remoulad är enkel att göra och smakar så mycket bättre än färdigköpt.
Remoulad: Låt pickelsen rinna av och finhacka den. Blanda majonnäs och gräddfil och rör i pickels. Smaka av med curry, salt och peppar.
Lök: Skala och skär löken i ringar. Vänd dem i mjöl. Hetta upp oljan till 180° i en kastrull. Fritera lökringarna i omgångar tills de är gyllenbruna, ca 2 min. Ta upp och låt löken rinna av på hushålls-papper.
Skär brödet i skivor och skär dem sedan i små fyrkanter. Bre dem med smör. Skär rostbiffen i mindre bitar och lägg dem på bröden. Klicka på remouladen och lägg på lökringarna. Garnera med vattenkrasse.