Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Nystekt och spröd rödspättafilé med en smakrik och gyllengul topping – klart att det här är en favorit bland de danska smörrebröden.
Skala och hacka äggen. Blanda med resten av ingredienserna till remouladen. Smaka av med salt.
Salta och peppra fisken. Vänd i först mjöl, därefter i lätt uppvispat ägg och panko.
Stek fisken frasig på båda sidor i smör. Låt svalna, men servera nystekt.
Smöra brödskivorna och lägg på rödspättan. Toppa med en rejäl klick remoulad.
Garnera med tunt hyvlad fänkål, en citronklyfta och kapris. Strö på hackad gräslök.
Recept från Mitt kök