Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Börja med fyllningarna. Blanda philadelphiaost, crème fraiche och finhackad purjolök till en röra. Smaka av med salt och peppar.
Gröp ur innehållet på avokadon och tillsätt citronen. Mosa avokadon tillsammans med philadelphiaosten. Smaka av med lite salt.
Skär bort kanterna på brödskivorna. Lägg 2 skivor på bredden och 3 skivor på längden på en bricka. Bred på hälften av fyllning
Lägg på ett lager brödskivor. Lägg dem gärna så att de täcker skarvarna i brödlagret under, på så vis får du en smörgåstårta som håller ihop bättre.
Bred på fyllning Täck med räkorna. Lägg på ett lager brödskivor. Bred på resten av fyllning Lägg på de resterande brödskivorna.
Blanda philadelphia och crème fraiche. Täck hela smörgåstårtan med röran.
Garnera med räkor, avrunna kräftstjärtar, skivad avokado och mango. Toppa med lite bladpersilja eller koriander.
Ställ smörgåstårtan kallt tills det är dags att äta.
Recept från Mitt kök