Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tilltuggen är godast nygräddade, men kan förberedas och läggas på en skärbräda med bakpapper i kylen. Sen är det enkelt att flytta över på en plåt och grädda strax innan gästerna kommer.
Smula osten, skär dadlarna i små bitar och grovhacka nötterna.
Rulla ut smördegen. Fördela ost, dadlar och nötter över. Vik degen dubbel och tryck till försiktigt.
Skär degen i cirka 2 centimeter breda remsor. Vrid remsorna och lägg över smördegsstängerna på plåtar med bakplåtspapper.
Sätt ugnen på 225 grader. Pensla med uppvispat ägg och strö på lite flingsalt. Gratinera i mitten av ugnen i cirka 12 minuter.
Recept från Mitt kök