Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lyxigt och enkelt med färskoströra och löksill på frasiga smördegssnittar.
Rulla ut smördegen på ett mjölat bakbord (den ska inte kavlas). Skär eller klipp smördegen i 35 jämnstora kvadrater. Lägg dem på en bakpappersklädd plåt.
Pensla smördegen med uppvispat ägg. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i 6-7 minuter, de ska få färg. Låt dem svalna på plåten.
Blanda crème bonjour med dijonsenap. Det behövs inget salt.
Låt sillen rinna av och dela den en gång. Fördela Creme bonjourröran ovanpå snittarna. Lägg på en bit sill på varje och strö på gräslök och rödlök.
Recept från Mitt kök