Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tre olika fyllningar i de små smördegspirogerna.
Sätt ugnen på 200°.
Kavla ut smördegen och ta ut 30 rundlar, ca 8 cm i diameter, med ett litet glas. Lägg på plåt med bakplåtspapper.
Fyllning 1: Finhacka ingredienserna och blanda med majonnäs och peppar.
Fyllning 2: Finhacka ingredienserna och fräs i lite smör. Späd med lite mellangrädde.
Fyllning 3: Stek färsen i smör och finfördela den med en gaffel. Strö över paprikapulver, smaka av med örtsalt, senap, och peppar. Blanda med mellangrädde.
Lägg ca 2 tsk av fyllningen på rundlarna och vik över och nagga ihop kanterna med en gaffel.
Pensla med ägg. Grädda mitt i ugnen 15-20 min tills de fått fin färg. Serveras nygräddade.